Pages

2013-06-21

Fotón a Diuska, Hírkút, Kristóf és Maki feliratú Coca-Cola [UPDATE]

Immáron Szegedre érkezett a Coca-Cola, a Tesco-ba, ahol ma nyolcig, és holnap kilenc karakterig bármit ráírnak a piros dobozokra a dinamikus szalag hullámai fölé. Ott voltam, néhény kép:
(Ezek már nem a weblapon készültek, ezek fotók)


Ez bizony a saját nevem, nem csak üvegen, most már dobozon is! :)


A h betűk nem fértek bele a 9 karakterbe, de azért így is nagyon jó.


Ha már itt vagyunk...


Banános ízesítésű nem volt?

És az ingyen osztogatott kis kóla, angol felirattal:


Az ötlet, ha őszinték vagyunk, nagyon szellemes, és végre a Leokádiáknak is van saját nevű kólájuk. Sajnos az "alalala" feliratú gyöngyszemről jelenleg nincs fotóm. Mindenkitől várok még képeket, főképp attól a lánytól, aki a sor elején kb. 25 dobozt csináltatott, és akiről azt találgatták, hogy már fél Szegednek ő viszi a kólát. Aki még nem csináltatott, annak egy kis jó tanács: kilenc karakterig lehet bármit. Csúnya szavak és valószínűleg márkanevek kivételével (Pepsi-set meg se próbáljunk), csúnya szavasat kértek, nem jártak sikerrel.

És most következzenek Klaudia fotói:





És hogy még az update-nál is ápdétabb legyen, következzék még két kép:


Na ez bizony az eredeti, hamisítatlan, original pingus kólám!


Ez pedig Csabi.

Na, és még egy:


És most következzen egy sztárfotó: Maki kólát iszik



Hasonló képeket várok a Facebookon, és a szerk-hirkut@freemail.hu címen.

2013-06-14

Jöhet a Jucyka Wagyok feliratú Coca-Cola

Amióta a Coca-Cola elindította Magyarországon az Ausztriából importált marketingfogását, a neves kólásüvegeket, és lassan, de biztosan a hozzá tartozó reklámkampány is megyeget, azóta bizonyára egyre kedvtelenebbek az Eufrozinák, a Józsuék, a Leokádiákról nem is beszélve (létező női név, bár nem hinném, hogy hívnak így bárkit is). Ráadásul a Coca-Cola egyes nevekben túlbuzgó is volt, hiszen Gergely feliratú italt például nem találni, csak Gergőt, noha nem mindenki használja így a nevét. Most a Coca-Colának sikerült megint valami vadiújat kitalálni: az öntapadós matricát. Bizony! Na, de térjünk a tárgyra! Szegeden ha július 21-én, 22-én a Tesco-ban, vagy augusztus 31-én az Árkádban, ha viszel egy doboz kólát, amelyen egy becenév van, mint pl. Haver, akkor ráírnak neked bármit. Remélem tényleg bármit, nem csak rendes neveket, mert akkor jöhet a JuCyKa WaGyok, a Julcsicskácska, a Pingu felíratú kóla.


De azért jöjjenek a nevek is!


Az igazi poén azonban az lenne, ha valaki kérne például Pepsi feliratút, bár nem adnának, az biztos, kíváncsi lennék a reakciójukra. Esetleg egy ilyen?



Kár, hogy Orbán nem most kötött „hűha de jó” partnerséget a Coca-Colával, mert akkor biztos csináltak volna ilyet neki:

Bár én inkább ilyet adnék neki


Neked is egy Coca-Cola - itt csinálhatsz egyelőre virtuális kólát barátaidnak. Majd egy későbbi posztban azt is megmutatom, hogy egy kis trükkel saját feliratot is rátehetsz. Ezek is így készültek.

Folyt. köv.

„Utazunk, érkezünk, találkozunk / és búcsúzunk, egy boldogabb / világról álmodunk…” – Sillye Jenő egyik dalának sorai jutottak eszembe most, hogy ez a tanév is elmúlt. Szinte úgy hagytuk el iskolánk díszes épületét, mintha örökre itt hagynánk alma materünket. De nem. Most nem. A tavalyi általános sulis ballagással ellentétben. Most szeptembertől újult erővel folytatjuk a munkát. De most végre, ünnepélyesen, hivatalosan, na de most már tényleg – leírhatom – itt a nyár! Hihetetlen érzés ezt leírni. Jövőre sok minden változik. Innentől végérvényesen két számjegyű osztályba járunk. Új tantárgyak, új tanagyagok, új NAT, stb. De az osztály és suli ugyanaz. Most azonban gondoljunk a nyárra. Meleg, napsütés, strand, móka, vidámság, fiatalság, zene, játék, öröm – csak néhány szó, melyre rögtön fölpezsdül bennünk az adrenalin. Elvileg a jövő héten a Dunáról is levonul az ár. Úgyhogy minden hepi. Jövőre folyt. köv.

2013-06-12

Plakát

Egy plakát sokat adhat az embereknek. Például milliókat Simicska Lajos cégeinek, vagy éppen a kormánynak reklámadó formájában. De én most nem erre gondoltam. Hanem arra, hogy egy plakátnak komoly tartalma, üzenete lehet, amit közvetít az arra járóknak. Ilyen például az Együtt 2014 - Párbeszéd Magyarországért (PM) legújabb plakátja, amit sajnos már leragasztott az egyik mobilszolgáltató kihagyhatatlan ajánlata, de mégis elgondolkodtató. A plakát közepén a hatalmas tömegben ott vigyorog Bajnai Gordon, mint népünk és a világ megmentője, körülötte rengeteg ember, alul hangzatos jelszavak, és 2 logó. Az Együtt 2014 H-betűs logója, és alul, egész kicsiben, a PM logója. És akkor elgondolkodom. Sokan azt gondolják, hogy a PM az Együtt 2014 listáján valószínűleg szerez néhány parlamenti helyet, míg az LMP esetében ez nem biztos. Ám gondoljunk csak bele, hogy ha azon az ominózus kongresszuson a többség arra voksolt volna, hogy igen, csatlakozzunk, akkor az LMP-ből mi lett volna mostanra? Nem több, mint egy kis logó a sarki plakáton, Bajnai alatt. Vajon megérte volna? Lehet, hogy ez a plakát kicsit többet üzent a kelleténél.